Muziekcollectie

Muziekweb
Bij Muziekweb kunt u een zeer uitgebreide collectie muziek vinden in alle genres. Via Mijn Menu kunt u Cd’s en muziek-Dvd’s aanvragen bij muziekweb. Dit is een website van de Stichting Centrale Discotheek. Met LeenDirect kunt u alles lenen wat beschikbaar is bij Muziekweb. De enige voorwaarde is dat u lid bent van de bibliotheek.

U krijgt automatisch een e-mail zodra de door u bestelde Cd of Dvd klaar ligt bij een van onze vestigingen. Mocht u geen mailadres hebben, dan zorgen wij voor de verdere afhandeling. Voor het aanvragen van materialen worden sinds 1 januari 2015 door de Bibliotheek CultuurPuntAltena geen kosten meer doorberekend.

Om gebruik te maken van LeenDirect van Muziekweb logt u in via Mijn Menu en kiest u vervolgens voor Mijn Muziekweb. U kunt dan direct de materialen van uw keuze aanvragen.

Hoe werkt LeenDirect? Klik hier voor het demonstratiefilmpje. Via de website www.muziekweb.nl kunt u thuis naar muziekfragmenten van 30 seconden luisteren en is veel muziekinformatie te vinden.

Bladmuziek
De Bibliotheek CultuurPuntAltena beschikt ook over een collectie bladmuziek. Deze kunt u vinden en reserveren als u op onze website klikt op de balk ‘Zoeken in de catalogus’. Of vraag ernaar als u in een van onze vestigingen bent.